Tko je Rica

 
Dobro došli u naš zdravi i ukusni svijet bezglutenskih proizvoda!
 
Višegodišnju pekarsku tradiciju i umijeće naših educiranih stručnjaka prepoznali su mnogi, pa i oni kojima su alternativne prehrambene potrebe nužnost. Od tih smo dragih ljudi dobili impulse i motive da krenemo u proizvodnju pekarskih proizvoda bez glutena i drugih sastojaka koji mogu prouzročiti alergije opasne po zdravlje. Kako bi se taj proizvodni program razlikovao od tradicionalnog, dali smo mu i posebno ime - Rica!
 
Naša mala zvijezda je rođena uz podršku Udruge oboljelih od celijakije Primorsko-goranske županije, a izvedena je od početnih slova matičnog grada Rijeke kojima smo dodali i ''c'' od riječi celijakija.
Rica je mnogo više od branda linije bezglutenskih proizvoda. Ona je djevojčica koja utjelovljuje ljubav prema svemu što radimo, našu brigu i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama, a posebno onima koji ne jedu gluten, u održavanju zdravlja i učinimo njihov život lakšim.
 
Rica je tu i za sve ostale koji su odlučili, poput nas samih - birati bez glutena.
Vaša dobrobit naša je misija.


Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Naša briga i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama rezultirala je novim uspjehom u našoj misiji.
Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

U RICA škrinjici nalazi se preko trideset različitih vrsta sigurnih gluten free proizvoda, a pet najprodavanijih ponosno nosi plavu markicu sigurnosti, odnosno jamstveni žig ''gluten free'' NZZJZ PGŽ.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se