Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

 

U RICA škrinjici nalazi se preko trideset različitih vrsta sigurnih gluten free proizvoda, a pet najprodavanijih ponosno nosi plavu markicu sigurnosti, odnosno jamstveni žig ''''gluten free'''' NZZJZ PGŽ.

 

Prema odabiru proizvođača pet proizvoda nosi registrirani jamstveni žig '''gluten free'' Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ koji jamči da su svi označeni proizvodi pod kontinuiranom kontrolom i sigurni za osobe s bilo kojim oblikom intolerancije na gluten. Pravo korištenja žiga proizvodi su dobili nakon izvrsnih rezultata niza provedenih analiza sadržaja glutena metodom za koju je laboratorij akreditiran od strane Hrvatske akreditacijske agencije, a svi označeni proizvodi i nakon dobivanja znaka i dalje se analiziraju jednom mjesečno nakon nenajavljenog uzorkovanja djelatnika Zavoda.

 

Voditeljica Odsjeka za kontrolu namirnica i predmeta opće uporabe

Mr.sc. Sanja Klarić, dipl. ing.


Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Naša briga i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama rezultirala je novim uspjehom u našoj misiji.
Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

U RICA škrinjici nalazi se preko trideset različitih vrsta sigurnih gluten free proizvoda, a pet najprodavanijih ponosno nosi plavu markicu sigurnosti, odnosno jamstveni žig ''gluten free'' NZZJZ PGŽ.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se