Plaćanje i dostava

 1. PLAĆANJE

Naručenu robu moguće je platiti:

 • Internet bankarstvom

 • Općom uplatnicom ili virmanom

 • Pri osobnom preuzimanju u poslovnici gotovinom ili kreditnom karticom

Robu pakiramo i šaljemo po primitku potvrde o plaćanju internet bankarstvom, općom uplatnicom ili virmanom. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. 

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

 1. DOSTAVA

Dostavu vršimo putem logističkog partnera.

Sve narudžbe dostavljaju se od utorka do petka između 08:00 i 16:00 sati. Pošiljka obično bude isporučena unutar 24 sata. Maksimalno vrijeme dostave je 2 radna dana ili 48 h, osim za otoke, od trenutka zaprimljene narudžbe ili uplate, prema izabranom modelu plaćanja. Dostava na otoke se vrši sukladno rasporedu dostavne službe, te može trajati duže od gore navedenog.

Za narudžbe primljene do 11 sati radnim danom, i zaprimljenoj potvrdi o uplati, robu isporučujemo isti dan. U slučaju primitka narudžbe nakon 11 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

U slučaju plaćanja Internet bankarstvom, općom uplatnicom ili virmanom, narudžbu šaljemo po primitku potvrde uplate. Za e-mailom/faksom zaprimljenu potvrdu uplate do 11 sati radnim danom, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka potvrde uplate nakon 11 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

Za točne informacije o dostavama na otoke obratite se na telefon 098 459 761 radnim danom 8-16 sati.

Obvezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 1. CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave iznosi:

 • 35,00 kuna za vrijednost narudžbe do 399,00 kuna

 • BESPLATNA je za sve narudžbe iznad 399,00 kuna.

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Republike Hrvatske.

 1. NEUSPJELA DOSTAVA / NEPOZNATA ADRESA

U slučaju da u vrijeme dogovorene dostave niste kod kuće, dostavljač će vas nazvati i s vama dogovoriti novi termin dostave. Molimo vas da nam najavite na 098 459 761, ako niste u mogućnosti zaprimiti narudžbu prema ranijem odabiru termina.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavljač će pokušati stupiti u kontakt s primateljem i dogovoriti vrijeme i eventualno drugu adresu za dostavu.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u Rica gluten free d.o.o., a kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđena slijedeća mogućnost:

 • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na adresu kupca odnosno primatelja;

 • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na drugu adresu kupca odnosno primatelja.

Ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail i odabere jednu od ponuđenih opcija smatrati će se da je odustao od kupnje.Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Naša briga i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama rezultirala je novim uspjehom u našoj misiji.
Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

Pet RICA proizvoda nosi jamstveni žig

U RICA škrinjici nalazi se preko trideset različitih vrsta sigurnih gluten free proizvoda, a pet najprodavanijih ponosno nosi plavu markicu sigurnosti, odnosno jamstveni žig ''gluten free'' NZZJZ PGŽ.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se