Rica klub vjernosti

Dobrodošli u zdrav i ukusan svijet Rica bezglutenskih proizvoda.
 
Ovom Vam se prilikom želimo zahvaliti na ukazanom povjerenju: od sada možete još jednostavnije uživati u zdravim, svježim i ukusnim pekarskim i slastičarskim bezglutenskim zalogajima jer za početak ostvarujete 10% popusta pri prvoj kupnji na Rica prodajnim mjestima (http://www.rica.hr/hr/cjenik-bezglutenskih-proizvoda/81/50) ili prilikom online narudžbe (http://www.rica.hr/hr/kontakti).
 
Rica nikad ne miruje pa će stalno osmišljavati nove popuste i akcije kod promocije postojećeg asortimana i novih proizvoda, kako biste Vi bili zadovoljni.
 
Svaki je naš proizvod proizveden s mnogo pažnje i ljubavi, a na jednaki način pristupamo i svojim vjernim kupcima pa smo stoga za vas pripremili poklon iznenađenja koji možete podignuti prilikom prve kupnje. Ukoliko naručujete internetom poslat ćemo Vam ga zajedno s narudžbom.
 
Učlanjenjem u Rica klub vjernosti dobili ste mogućnost primanja novosti iz Rica svijeta. Naš newsletter informirat će Vas o svim akcijama, novostima kao i aktivnostima i događanjima iz bezglutenskog svijeta.
 
Podijelit ćemo s Vama svoje spoznaje o zdravim navikama, ponekom receptu i još raznim temama o prehrani i brizi za zdravlje.
 
Ukoliko ste član i udruge oboljelih od celijakije Rico, uz predočenje članske iskaznice, pri svakoj kupnji ostvarit ćete još više pogodnosti.