Rica - prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Naša briga i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama rezultirala je novim uspjehom u našoj misiji.
 
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novootvoreni degustacijsko/prodajno/edukacijski centar - RICA Gluten Free, u Verdijevoj ulici u samom centru Rijeke.
 
Jedinstveno mjesto oduševit će mnoge ljubitelje zdrave prehrane, a posebno one koje iz zdravstvenih razloga imaju potrebu za posebno prilagođenom prehranom bez glutena.
 
Rica Gluten free mjesto je gdje će biti moguće ostvariti kupnju svih vrsta pekarskih, slastičarskih i smrznutih  gluten free proizvoda, degustirati nove proizvode te konzumirajući razna jela educirati se o novostima i trendovima iz bezglutenskog svijeta.
 
Posvećenost zdravlju iziskuje trajnu brigu i podizanje vlastitih standarda te stoga dijelimo svoju misiju sa svim bezglutencima i onima koji brinu o svojem zdravlju, pretvorivši svoj lokal u mjesto koje će imati i edukativnu funkciju u vidu raznih radionica, predavanja i prezentacija u kojima ćemo ugostiti autore renomiranih bezglutenskih kuharica i knjiga.
 
Pratite nas na Facebook stranici i saznajte sve novosti koje Vam pripremamo, budite u toku.
 
Svratite do nas i veselite s nama!