Pravne napomene

Uvjeti korištenja

Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja

Pristupom ovoj internetskoj stranici potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internetske stranice, kao i na njihove pravne učinke.


Podaci o proizvodima i uslugama
Svi podaci o proizvodima i uslugama objavljeni na ovoj internetskoj stranici isključivo su informativne prirode. Tvrtka Kroasana Opatija  s velikom će pozornošću održavati ovu internetsku stranicu funkcionalnom, kako bi sve objavljene informacije bile što preciznije, potpunije i pouzdanije, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranice, niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.


Prava intelektualnog vlasništva
Cjelokupan sadržaj ove internetske stranice predstavlja intelektualno vlasništvo tvrtke Kroasana izričito je zabranjeno reproduciranje, mijenjanje, kopiranje ili distribuiranje bilo kojeg podatka s ove internetske stranice, bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke Kroasana Opatija.

Pravo promjene sadržaja
Kroasana Opatija zadržava pravo promjene sadržaja ove internetske stranice u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

 

Izjava o privatnosti

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Kada posjetite naše internet stranice naš internet poslužitelj automatski pohranjuje vašu IP adresu, internet stranicu s koje nas posjećujete. Osobni podaci pohranjuju se samo ako ih vi dobrovoljno ponudite, na primjer u kontekstu registriranja, ankete, natjecanja ili provedbe ugovora.


Uporaba i objavljivanje osobnih podataka
Kroasana Opatija će rabiti vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na internet stranicama, obrade korisnika i upravljanja korisnicima, anketiranja o proizvodima i marketingu i to samo u mjeri koja je neophodna u pojedinom slučaju.
Namjera nam je koristiti vaše podatke kako bismo vas izvijestili o našim proizvodima i uslugama i ako je to moguće, zatražiti i vaše mišljenje. Naravno, vaše sudjelovanje je posve na dobrovoljnoj osnovi. U slučaju da niste suglasni, u svakom trenutku nas možete o tome izvijestiti kako bismo shodno tome mogli blokirati uporabu vaših podataka. Detaljnije informacije dostupne su na dotičnoj internet stranici.

Sigurnost
Kroasana  Opatija rabi tehničke i organizacijske mjere sigurnosti kako bi zaštitila podatke koje mi kontroliramo od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništavanja ili pristupa neovlaštenih osoba. Neprestano usavršavamo naše sigurnosne postupke sukladno raspoloživosti novih tehnologija.

Pravo na informacije
Na temelju vašeg zahtjeva, Kroasana Opatija će vas pismenim putem izvijestiti koji vaši osobni podaci su pohranjeni kod nas kako je to i propisano zakonom. Ako su ti podaci neispravni, usprkos našim nastojanjima da prikupimo točne i aktualizirane podatke, mi ćemo ih ispraviti na vaš zahtjev.